mandag 15. mars 2010

Hjemmet denne uken

Hver uke lager jeg antikksaker for Hjemmet, og denne uken er temaet; Ting til kjøkkenet. Det engelske  serviset som er fra midten av 1900-tallet, kjøpte jeg på auksjon for kr 2900. Jeg samler på håndvevde linhåndklær med monogrammer, som også er ypperlig å bruke som servietter. Duken er egentlig et quiltet fransk sengeteppe  fra tidlig 1900-tall., som jeg kjøpte på et  marked i Provance.

6 kommentarer:

huset ved elva-elin sa...

Heisann :) Kjempe fine ting til kjøkkenet du viser :)
Klem Elin

H elle K sa...

Hei, så lekkert! Ha en fin dag.
Kristin

Minka sa...

Heisann, så flott det servicet var..min mor har noe lignende, men i grønt(neptun tror jeg)..Jeg har ett spørsmål, min mor har en god del gamle ting som hun ville fått sjekket verdien av, service, lysestake og litt div, har fått ett tips til ett sted før men husker det ikke..Vet du kanskje, ett sted man kan sende inn bilder og få svar? Vet det går i ukebladene, men er jo flere ting og hadde vært greit å få svar på alt..På forhåns takk, ha en flott mandagskveld, klems..

ellen ørnes sa...

Dersom noen ønsker å få vurdert antikviteter, må de sende bilde via pc til Hjemmet, så svarer jeg via de, siden det er jobben min. Spør i vei folkens....
spoross@hm-media.no

Ruths datter sa...

Disse servisene er så flotte. heldig den som kommer over noe sånt.
Klem

Randiga Tråden sa...

Så snyggt det är.