tirsdag 4. mai 2010

Dekorative vinranker

Vinrankene på terassen er herlig å sitte under - særlig på sene sommerkvelder. Under det gjennomsiktige taket er det lunt og godt til druene, og nå på 3. sesongen, vil vinløvet dekke hele taket. Faktisk er de også utrolig søte og gode, første året gav en drueklase, fjoråret 14, og i år kommer det til å bli masse.

8 kommentarer:

Linda sa...

Så herlig! Er de egendyrket med vanlige druestener.. eller?

Hilsen Linda

huset ved elva-elin sa...

Kan tenke meg at det er en nydelig uteplass utpå sommeren.
Klem fra Elinder

Lybtar sa...

villka vackra bilder.
Känns så somrigt.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så heldig du er som kan ha vindruer. Er litt usikker på om det går hos meg. Men jeg må nok prøve.
Klem:)

Bestefars Verksted. sa...

Heldige deg......for en nydelig uteplass dere har,og egne druer må jo bare være helt herlig !!! Funker sikkert ikke her i nord,desverre.....så takk for nydelige bilder fra deg,drømmer meg helt bort... :)

Minka sa...

Helidge deg, slik har jeg såå lyst på. Det er så utrolig lekkert. Men jeg lurte på en ting, jeg sendte en mail som avtalt angående noen antikke ting til hjemmet, men har ikke fått noe svar? Er det noe som jeg bare er utålmodig på eller har du ike fått den? klems..

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så moro.. jeg kjøte en plante i fjor.. men er usikker på om jeg skal klippe det ned i år ..

Det hadde vært moro å få det tilbake igjen i år.. hadde en liten drue klase på det..

Klme o)=

Krabbelure sa...

Hei Ellen! Så flott at du har en slik blogg. Både vakker og lærerik på en gang! Jeg leste innlegget ditt om fante-arbeid som du samlet på. Jeg har også et fuglebur som kanskje er fantearbeid. Hvis du følge denne lenken: http://krabbelure.blogspot.com/2010/04/fornemme-fugler.html finner du bilde av det. Tror du det er fant som har laget det? Vi fant det i uthuset på hytta ...